Aspire Teachers

Aspire Teachers

Academia Aspire Teachers ~ 2018 @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Dată: 31 December 2018
Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca iti pasa. Iti pasa sa ai oameni frumosi in jurul tau. Oameni educati care sa ne faca cinste. Oameni de care sa ne
[ Show more ]

1

Galantomi:

12

Donații:

8,315 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca iti pasa. Iti pasa sa ai oameni frumosi in jurul tau. Oameni educati care sa ne faca cinste. Oameni de care sa ne mandrim multe decenii de acum inainte. Ai ajuns aici pentru ca intelegi ca educatia este cel mai de pret dar pe care il poti oferi tinerilor din jurul tau. Noi la Aspire Teachers avem incredere ca putem schimba vieti - ca putem insufla valorile, competentele si increderea in sine elevilor din Romania pentru a-si atinge adevaratul potential. Daruieste educatie prin a ne sustine in dezvoltarea celui mai de impact program pedagogic de training pentru profesorii din Romania. Daruieste educatie pentru a pune un profesor excelent in fata fiecarui copil din Romania! 

Poti sustine proiectul Aspire Teachers daruidu-ti ziua de nastere. Iti poti crea o pagina de donati pentru ziua ta accesand http://galantom.ro/daruiesteziuata/.